Deze magische geur van Wilde Lavendel en de exotische Frangipani bloem brengt je zintuigen naar de zevende hemel. Naast het produceren van een aangename geur, bevordert lavendelolie het lichamelijke en geestelijke welzijn en de Frangipanigeur geeft een exotisch tintje aan de dagelijkse sleur.

Shower Gel 200 ml

Deze rijk schuimende gel reinigt met onvergelijkbare zachtheid. Het behoudt  de natuurlijke balans van de huid waardoor de huid  zacht en ontspannen aanvoelt.

Body peeling 200 ml

Deze betoverende scrub voor het lichaam met natuurlijke perliet (vulkanisch mineraal) maakt de huid glad, verfijnt de teint, en verzacht ruwe huidoppervlaktes.

Body Fluid 200 ml

Deze luchtige bodylotion wordt snel door de huid opgenomen en trakteert op vocht voor een gezonde huid.

Body Oil Lotion 200 ml

Deze intensief voedende en toch lichte, op olie gebaseerde lotion met 35% waardevolle oliën biedt een ongelooflijk zijdeachtige zachte en soepele huid.

Body Balm 200 ml

Deze lichaamsbalsem wordt snel geabsorbeerd en geeft intense hydratatie voor een zijde zachte huid. En de subtiele parfumering creëert een hemels gevoel van welzijn.

Cream Soap 250 ml

Geformuleerd met essentiële lipiden tegen een uitdrogende werking en de optimale pH waarde van deze zeep beschermt het natuurlijk evenwicht van uw huid.

Hand Balm 100 ml

Deze intensief hydraterende balsem herstelt zelfs ruwe, beschadigde handen in een mum van tijd.

Duo Set

Deze prachtige cadeau-set bestaat uit de luchtige Body Fluid en de rijk schuimende douchegel. De magische verfijnde geur van Frangipani en Wilde Lavendel activeert een innerlijke glimlach.

Bent u consument en wilt u onze produkten kopen?

Bent u retailer en wilt u onze produkten verkopen?