Waardevolle Macadamia-olie hersteld en hydrateerd zelfs de meest droge huid. Bovendien biedt Macadamia-olie niet alleen bescherming tegen uitdrogen van de huid, maar ook tegen de zon. Een bijkomend voordeel is de luxueuze geur. Tahitiaanse vanille, ook bekend als ‘de koningin onder de vanille’ dankzij hun rijkdom aan polyfenolen, beschermt de lichaamscellen tegen vrije radicalen (celbeschadigingen).

Shower Cream 200 ml

Deze zachte douchecrème met Macadamia olie en Tahiti vanille is ideaal voor de droge huid.  De huid zal merkbaar comfortabel glad en soepel aanvoelen zodra je de douche uit stapt.

Body Peeling 200 ml

Deze zachte en romige body scrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen en verzacht de huid met natuurlijke lipiden. Met als resultaat een ongelooflijk gladde, frisse en verjongde huid.

Body Lotion 200 ml

Deze voedende bodylotion combineert de kracht van Macadamia-olie met een unieke geur van fijne Tahiti vanille. De lotion heeft een herstellend complex die het huideigen vochtwerende laag  (NMF) versterkt.

Body Butter 200 ml

Comfortabeler kan niet! Zijn romige, smeltende textuur maakt de huid direct soepel en glad. De Macadamia olie vormt een beschermend laagje dat verdamping van vocht uit de huid voorkomt en helpt de beschermlaag van de huid intact te houden.

Body Oil 100 ml

Deze voedende olie glijd over de huid en laat de huid direct weer comfortabel glad aanvoelen. De weelderige Macadamia-olie verwent zelfs de meest droge huid.

Cream Soap 250 ml

De zachte crème zeep met Macadamia extracten en Tahiti vanille is ideaal voor de droge huid. Door aanvullende lipiden worden de handen beschermt tegen uitdrogen.

Hand Cream 100 ml

Dankzij de  voedende Macadamia-olie biedt deze handcrème intensieve hydratatie en comfort.

Duo Set

Shower Cream &  Body Lotion. Vanille verwent de zintuigen, waardoor je een gevoel van veiligheid en comfort ervaart, terwijl de Macadamia-olie de huid met essentiële lipiden verwent.

Bent u consument en wilt u onze produkten kopen?

Bent u retailer en wilt u onze produkten verkopen?