Olie uit de zaden van de katoenplant verzorgt en beschermt de opperhuid, is ontstekingsremmend en heeft kalmerende eigenschappen. Ook voorkomt het dat onzuiverheden de huid kunnen doordringen en helpt het natuurlijke herstelproces van de huid te versnellen. Magnolia-extracten hebben een kalmerend en rustgevend effect op de geest en verstevigend effect op de huid.

Shower Gel 200 ml

Ervaar Pure frisheid met deze douchegel. Beschermt de huid tegen uitdrogen.  De lichte charmante magnolia geur prikkelt de zintuigen.

Body Fluid 200 ml

Deze luchtige bodylotion wordt snel geabsorbeerd en biedt maximale hydratatie, waardoor de huid heerlijk zacht en soepel  aanvoelt.

Handbalm 100 ml

Deze handbalsem wordt verbazingwekkend snel geabsorbeerd. Ondanks de luchtige samenstelling uiterst voedend.

Crème Soap 250 ml

Gewoon genieten van de pure frisheid. De milde crème zeep beschermt moeiteloos, zelfs de gevoelige huid tegen uitdrogen.

Body Spray 200 ml

Deze body spray heeft een onweerstaanbaar fijn textuur met een subtiele parfumering voor een verrassend verkwikkende sensatie.

Body Balsem 200 ml

Dit textuur is bijna onbeschrijfelijk, zo snel als deze wordt geabsorbeerd en de huid van vocht wordt voorzien zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Hydro Oil Body Lotion 200 ml

Ongelofelijk deze soepelheid. Deze buitengewone formulering overtuigt met zijn intensieve zorg. Vooral de droge en veeleisende huid is tevreden over het hoge aandeel (35%) waardevolle oliën.

Eau de Parfum 50 ml

Een elegant subtiele geur, zo licht als een magnolia-bloesem: de langdurige geur van PURE Eau de Parfum straalt de eeuwige lente uit.

Hydro Duo Set

Ervaar Pure frisheid met deze douchegel en body fluïde. De luchtige samenstelling met maximale hydraterende ingrediënten zorgen voor een heerlijke zacht en soepel aanvoelende huid.

Bent u consument en wilt u onze produkten kopen?

Bent u retailer en wilt u onze produkten verkopen?