Geniet van de sensuele, exotische geur van India’s unieke specerijen. Prachtige Indiase geuren geven een exotische gevoel van welzijn.

Tamarinde-extract voorkomt vochtverlies en hydrateerd tevens de bovenste huidlaag voor een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf voor een zachte soepele huid. Gember bevat antioxidanten die je huid helpen elastisch te houden en bevordert de doorbloeding van je huid voor een mooie gezonde huid!

Shower Gel 200 ml

Deze milde douchegel met aanvullende lipiden handhaaft niet alleen het natuurlijk evenwicht van de huid, maar stimuleert en inspireert  ook de zintuigen.

Body Peeling 200 ml

Eeuwenlang is scrubben een Ayurvedische reinigingsritueel. Deze zachte scrub verwijdert dode huidcellen, en is ideaal voor zowel stimulerende massage en grondige reiniging.

Body Balm 200 ml

Deze bodylotion met tamarinde en gember vangt iets van de magie van India. De lichte textuur smelt direct in de huid, waardoor de huid eindeloos soepel voelt.

Body Butter 200 ml

Leun achterover en relax met deze unieke verzorgende body crème; een combinatie  van intense hydratatie  en de beste voedende ingrediënten welke de huid zacht en soepel maken. Ideaal voor alle huidtypes.

Massage Oil 100 ml

Een volledig nieuwe sensuele  ervaring voor de zintuigen; een massage-olie die de huid hydrateert en heerlijk glad maakt.

Cream Soap 250 ml

Een verfrissende, milde reiniging met een exotische, allesomvattende geur.

Hand Balm 100 ml

Deze sensueel geurende handbalsem zal zelfs de meest droge beschadigde handen verwennen door zacht en soepel achter te laten.

Duo Set

Shower Gel & Body Balm. Geniet van de sensuele, exotische geur van India’s unieke specerijen, voor een exotische gevoel van welzijn.

Bent u consument en wilt u onze produkten kopen?

Bent u retailer en wilt u onze produkten verkopen?