Hibiscus bloesem heeft een sterk vochtbindende eigenschap en verstevigt de huid.  De geur is aangenaam en rustgevend.

Shea Butter is een 100% natuurlijke plantaardige boter, welke wordt gewonnen uit de noten van de Shea Boom, ook wel Karité boom genoemd. De boter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F en is zeer geschikt om de huid te hydrateren, de bloedsomloop te verbeteren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

Bad en Douchegel 200 ml

Deze douchegel  creëert jouw eigen oase thuis. Dankzij haar lipiden aanvullende ingrediënten, reinigt deze douchegel de huid met respect en geeft de huid een uiterst zacht gevoel.

Body Lotion 200 ml

Deze bodylotion bevat waardevolle oliën, Shea boter en Hibiscus bloesem extract, voor een hydraterende en kalmerende werking

Handcrème 100 ml

De geselecteerde voedende ingrediënten in deze handcrème kalmeren, herstellen en beschermen de huid tegen uitdrogen, zelfs tijdens de koudste tijd van het jaar.

Body Mousse 200 ml

De TENDER lichaam mousse met Hibiscus en warme vanille is een innovatie op zich: zo rijk en voedzaam als een volle crème. Tegelijkertijd snel absorberend  vanwege zijn luchtige mousse textuur.

Duo Set

De bodylotion kalmeert en verzorgt de droge en gevoelige huid. De douchegel reinigt de huid met respect en geeft de huid een uiterst zacht gevoel.

Bent u consument en wilt u onze produkten kopen?

Bent u retailer en wilt u onze produkten verkopen?